Om os

Ras-Teknik står for kvalitet og pålidelighed indenfor skæreudstyrsløsninger, som opfylder de højeste standarder og er designet til at levere pålidelig ydeevne og holdbarhed.

Ras-Teknik består af dygtige kompetente teknikere og specialister, der gennem mange årserfaring, har en omfattende viden og ekspertise, indenfor skæreprocesser, udstyr og tilbehør. Derfor kan vi tilbyde den bedste rådgivning og support til jeres virksomhed.

Vi kan hjælpe med at optimere dine processer, identificere og løse problemer hurtigt, og sikre at dit udstyr fungerer optimalt. Dette kan hjælpe dig med at spare tid og penge, samt effektivt at øge din produktivitet.

Vi kan ydermere hjælpe med installation af udstyr, foretage vedligeholdelse og reparationer. Derudover kan vi også være behjælpelige med tips og tricks, så du får mest muligt ud af dit udstyr.

Samlet set kan Ras-Teknik hjælpe dig med at opnå bedre skæreresultater, forbedre din produktivitet og fleksibilitet samt forlænge levetiden for din skæremaskine.

Ved at vælge Ras-Teknik som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at du får den bedst mulige support og hjælp til at holde dit udstyr i topform.

Ras-Teknik er autoriseret ESAB servicepartner.

Vi arbejder primært med ESAB skæremaskiner og kan hjælpe jer med alt omkring jeres skæremaskiner.
Vi sælger både brugte og nye skæremaskiner, tilpassede efter jeres behov.
Vi ligger inde med et stort lager af sliddele og reservedele.

Vi er 2 gutter der igennem tiden, har beskæftiget os en del med ESAB-skæremaskiner og er i dag autoriseret ESAB service partner.

Rasmus Kristoffersen, hvor navnet Ras-Teknik kommer fra, startede op som selvstændig i år 2012. Leon Rubin kom ind i firmaet i år 2013.

I starten var dagens gøremål at servicere ESAB skæremaskiner og akut kørsel blandt kunder i Danmark.

Men tiden gik og det lille firma voksede, med blandt andet større opgaver som:

– Installation af nye/brugte skæremaskiner
– Flytning af gamle skæremaskiner
– Software og undervisning
– Salg af nye/brugte skæremaskiner, skærebord og filtre
– Salg af sliddele og reservedele
– Tilbyder serviceaftaler